Påmelding

2018

Vi åpner påmeldingen 1. desember kl. 12.00, og i den forbindelse har vi lyst til å gi litt praktisk informasjon:

 

– For å bestille rom, klikker du på lenken som vil ligge tilgjengelig på nettsiden: https://finse1222.no/nb/snowjam/. Lenken fører deg til vår online booking, og du søker deg til riktig dato og bestiller ønsket rom. Vi legger også ut en lenke her i Facebook-arrangementet.

 

– Dere bestiller rom og ikke enkeltsenger. Du står selv ansvarlig for å fylle sengene på rommet du velger å reservere.

 

– Dersom du reiser alene, kan du sende en epost til booking@finse1222.no. Vi har to femmannsrom disponible til bestilling av en seng (Et rom til damer og et rom til menn) kr 2450,- per voksen. Første mann til mølla. Send epost f.o.m. 1. desember kl. 12.00.

 

– Påmelding er bindende, og faktura sendes ut i løpet av desember. Betalingsfrist settes til 26. desember, og dersom du ikke betaler innen fristen, sletter vi reservasjonen. Etter at faktura er betalt, refunderes ikke beløp, selv om du av forskjellige grunner avbestiller rommet.

 

– 5. januar kontakter vi alle som har booket rom for å få navn på de som skal bo.

 

– Bestilling av mat for dere som ikke bor på hotellet, gjøres direkte på epost til booking@finse1222.no. For boende gjester, er mat inkludert i prisen.

 

– Prisene vil være 2900,- pr voksen i dobbeltrom, kr 2600,- per voksen i tremannsrom, kr 2500,- per voksen i firemannsrom og barn 0–5 år går gratis, 6 år til og med 11 år koster 1100,- per barn og 12–14 år kr 1500,- barn. Prisen gjelder fredag til søndag.

 

– Når du booker online, husk å skrive alder på barna (slik at vi manuelt får lagt inn riktig pris), og om dere har allergier vi skal ta hensyn til.

Påmelding

 

HER